Anbefalte blogger

En blogg er enkeltmenneskets mulighet til å fortelle, beskrive, forklare eller forvirre omkring hva enn det måtte ønske. Mange blogger er av typen «djeesess-at-du-gidder» (kanskje syns du det samme om denne), mens andre er informative eller provoserende på en måte som gjør at jeg må revurdere mitt syn på verden. Her følger mine blogganbefalinger:

1. www.tjomlid.com

Dette er den beste bloggen i Norge. Vidtspennende tema – fra sjokoladehaier, via slankejuks, til alternativbløff debunked. …og dagsaktuelle temaer. Få også med dere kommentarfeltene. Der kommer det ofte mye bra!

2. https://doremusnor.wordpress.com/

@Doremus42 er en kunnskapsrik politisk blogger som bruker mye energi på å fact-checke politikeres påstander om dette og hint. Grundig, kildeåpen og veldig anbefalt lesning!

3. https://tjland.wordpress.com/

Strålende, lettlest og kunnskapsrik antivaks-, antikonspi-, andiidiotiblogg.

4. https://smakenavtull.wordpress.com/

SmakenAvTullogAnnetNonsens er en av de mest agressive antialternativ-bloggene. Skarpe og etterettelige i sitt uttrykk er dette en kilde til både kunnskap om det som gir mening, men også om de som forsøker å bløffe om det som gir mening.

5. http://realfrp.com/

Litt usikker på om jeg skulle velge http://www.frp.no eller realfrp.com. De siste månedene har nemlig originalen vokst seg skremmende lik parodien. Jeg velger allikevel parodien, siden den er UOVERTRUFFEN når det gjelder både harselas og faktisk avslørende alvor.

6. Amerikaneren.no

Immigranten @GeorgeGooding er en mann jeg neppe har mye til felles med, men hans syn på både norsk og amerikansk politikk og samfunn kan allikevel være interessant å lese i ny og ne.

6. https://www.indregard.no/

Journalist i Morgenbladet som har sin egen hjemmeside med mye bra om politikk. Slår selvsagt fra venstresiden, og treffer ofte mot FrP. Elektronisk minne for oss som ikke klarer å huske alle de ekstreme tabbene og uttalelsene fra Siv, Per osv.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s